| |     ћирилица | latinica  
Home
INFORMATION ABOUT DATE AND TIME OF VOTING AT A POLLING STATION AT THE EMBASSY OF THE REPUBLIC OF SERBIA IN LONDON ON ELECTRIONS FOR THE PRESIDENT OF THE REPUBLIC OF SERBIA 2017

Obaveštavamo birače koji su podneli zahteve za glasanje u Ambasadi Republike Srbije u Londonu i kojima je potvrđeno da su upisani u birački spisak glasača koji će glasati na na biračkom mestu u Ambasadi, da će glasanje za predsedničke izbore u Srbiji biti održano u subotu, 1. aprila 2017. godine (shodno Odluci Republičke izborne komisije o određivanju vremena početka i završetka glasanja na biračkim mestima u inostranstvu 02 Broj:   013-207/17 od 18.marta 2017. godine).
Biračko mesto u Ambasadi Republike Srbije u Londonu, 28 Belgrave Square, SW1X 8QB, biće neprekidno otvoreno od 07:00 do 20:00 po lokalnom vremenu u UK.
Molimo da sa sobom obavezno ponesete jedan od dokaza o identitetu:
- važeći pasoš Republike Srbije ili
- važeću ličnu kartu Republike Srbije ili
- važeću vozačku dozvolu Republike Srbije koja sadrži jedinstveni matični broj građana (staru, nebiometrijsku vozačku dozvolu).
Na biračkom mestu u Ambasadi moći će da glasaju samo oni birači koji su na osnovu podnetog zahteva obavešteni da su upisani u birački spisak za glasanje na Predsedničkim izborima 2017. godine i koji podnesu traženi dokaz o identitetu.


Print version
Important information