| |     ћирилица | english  
Naslovna
OBAVEŠTENjE O DANU I VREMENU ODRŽAVANjA GLASANjA NA BIRAČKOM MESTU U AMBASADI REPUBLIKE SRBIJE U LONDONU NA IZBORIMA ZA PREDSEDNIKA R.SRBIJE 2017. GODINE

Obaveštavamo birače koji su podneli zahteve za glasanje u Ambasadi Republike Srbije u Londonu i kojima je potvrđeno da su upisani u birački spisak glasača koji će glasati na biračkom mestu u Ambasadi, da će glasanje za predsedničke izbore u Srbiji biti održano u subotu, 1. aprila 2017. godine (shodno Odluci Republičke izborne komisije o određivanju vremena početka i završetka glasanja na biračkim mestima u inostranstvu 02 Broj:   013-207/17 od 18.marta 2017. godine).

Biračko mesto u Ambasadi Republike Srbije u Londonu, 28 Belgrave Square, SW1X 8QB, biće neprekidno otvoreno od 07:00 do 20:00 po lokalnom vremenu u UK.

Molimo da sa sobom obavezno ponesete jedan od dokaza o identitetu:
- važeći pasoš Republike Srbije ili
- važeću ličnu kartu Republike Srbije ili
- važeću vozačku dozvolu Republike Srbije koja sadrži jedinstveni matični broj građana (staru, nebiometrijsku vozačku dozvolu).

Na biračkom mestu u Ambasadi moći će da glasaju samo oni birači koji su na osnovu podnetog zahteva obavešteni da su upisani u birački spisak za glasanje na Predsedničkim izborima 2017. godine i koji podnesu traženi dokaz o identitetu.


Verzija za štampu
Važne informacije